Директор за връзка с инвеститорите

Индустриален квартал, п.к. 114
Лавена АД
Шумен 9700
Телефон (054) 850 144
Факс (02) 850 119
Имейл tania.petrova@lavena.bg

Лавена строи нов завод

Днес се проведе церемонията за първа копка за разширение на производствената и складовата база на „Лавена“ АД. Строителните дейности започнаха през месец октомври и бяха официално открити от изпълнителният директор на Лавена, Константин Шаламанов и управляващия директор на „Кордеел България“, Денис Крол. На събитието присъстваха още областният управител, проф. Стефан Желев и заместник-кметът на Шумен с ресор строителство и екология инж. Боян Тодоров.
Инвестицията е близо 5 млн. лв. Новоизградената сграда ще бъде разположена в границите на съществуващите площи и ще е на терен 5 203 кв. м.

Лавена главен спонсор на форум „Академия за родители“, София

За четвърта под ред година се състоя най-голямото безплатно събитие за настоящи и бъдещи родители „Академия за родители“, на 24 февруари 2018г. в Sofia Event Centre, Парадайз Център, София. Лавена с марката си Бочко бе главен спонсор на събитието, което прие повече от 2000 родителя и над 400 деца. На форума присъстваха над 30 вдъхновяващи лектори, 70 водещи организации, 20 работилници за малки и големи и 30 безплатни консултации. Бе един незабравим и пълноценен ден, в който семействата получиха полезна информация, лични насоки и решения за проблемите, с които се сблъскват.

55 години Лавена!

Лавена отпразнува своя 55 годишен юбилей на 25 октомври 2017г. Програмата на тържеството включваше подаръци към служителите на фирмата, много забавления, танци и изненади. Управителят на компанията, г-н Константин Шаламанов, благодари на всички за тяхната отдаденост, труд и съпричастност. Пожелаваме си благоденствие, късмет и нестихващ ентусиазъм в годините занапред.

Maternea и Бочко подкрепиха форум „Бременност и детско здраве“

Форум „Бременност и детско здраве“, организирано от Puls.bg бе подкрепен и тази година от Лавена. Той се проведе на 13 и 14 май 2017г. в Sofia Event Centre, Парадайз Център, София. Под мотото „Да отгледаш дете е мисия“, форума срещна водещи специалисти с бъдещи и млади родители. Лекциите предадоха освен важната информация за бременността, раждането, грижата за новороденото и неговото здраве, но и полезни съвети в отглеждането и възпитанието на едно емоционално здраво дете. Maternea и Бочко посрещнаха посетителите на своите щандове, раздадоха им скромни подаръци и с радост отговориха на техните въпроси и интереси.

Моята Природа кремове за ръце – марка №1 в България!

Кремове за ръце Моята Природа е най-продаваната марка в България, в обем по данни на Нилсън. Калкулацията е на база данни от търговски одит за продажби в обем (бройки) за сегмента Грижа за ръцете от категорията Грижа за тялото, за калкулиран период от септември – октомври 2015 г. до юли – август 2016 г. за ритейл, за пазар тотал България без дискаунтъри.

Лавена на петдесетото юбилейно издание на COSMOPROF Болоня 2017г.

За пета по ред година Лавена участва в COSMOPROF Болоня, което се проведе от 17 до 20 март 2017г. Изложението отново бе изпълнено с много пъстрота и ентусиазъм, сред които компанията достойно представи своите марки. „Радваме се, че с всяка една година успяваме да увеличим броя на контактите си и да надграждаме постигнатото“, каза Евелина Иванова, директор бизнес развитие международни пазари на Лавена АД.

Марките Maternea и Бочко взеха участие във форум „Академия за родители“

Лавена взе участие във форум „Академия за родители“, който се проведе на 18 февруари 2017г. в Sofia Event Centre, Парадайз Център, София. На събитието присъстваха повече от 30 вдъхновяващи лектори и 70+ водещи организации, както и много бъдещи и настоящи родители. Присъстващите получиха полезна информация относно бременността, първите грижи за новороденото, отглеждането на здрави деца и стъпките към едно успешно родителство. Maternea и Бочко посрещнаха посетителите на своите щандове, имаха възможност да отговорят на много въпроси и получиха положителна обратна връзка от своите потребители.

Лавена на Cosmoprof Хонконг!

Международното изложение Cosmoprof Хонконг се проведе от 15 до 18 ноември 2016 и бе 21-вото издание на най-популярното международно изложение за разкрасяващи и козметични продукти в азиатско-тихоокеанския регион. В него участваха повече от 2500 компания от над 45 държави. Лавена представи успешно марките си Maternea, Bebble, Footprim, My Rose of Bulgaria и Tetradent и се радва, че интереса към тях бе голям.

Maternea с обновен дизайн и нови продукти

От първи септември Maternea вече е с обновен дизайн! Той е проектиран да запази  своята стилистика и разпознаваемост, но да обхване разширения асортимент на марката. Този асортимент вече включва освен досега познатите ефективни и практични решения в грижа за кожата, и продукти за лична хигиена.  Гамата е обогатена с новите  Душ олио, Интимен гел и Загряващ антицелулитен крем-гел. Те са специално съобразени с нуждите на бременните жени и притежават всички гаранции на Матернеа. Марката вече може гордо да предложи пълна грижа за кожата – от нейното измиване до ежедневното поддържане на здравия й вид!

Обновеният сайт включва полезни съвети и много практична информация за бъдещата майка, която може да ползва през целия период на бременността и след това. Заповядайте на www.maternea.bg!

Лавена на Beautyworld – Дубай 2016

Beauty World Middle East 2016 в Дубай (15-17 май) бe 21-вото издание на най-голямото международно изложение за разкрасяващи и козметични продукти в региона. Лавена АД отново представи марките си Maternea, Bebble, Footprim, My Rose of Bulgaria и Tetradent и впечатли с богато портфолио и високо качество.